Lafayette: Mesto fantastičnog provoda

Autor:

Vesti

28.02.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd je oduvek uživao status prestonice vrhunskog provoda!

Lafayette: Mesto fantastičnog provoda

Foto: Promo/ Lafayette

Dinamično i temperamentno podneblje, kao i brz ritam savremenog života su tokom godina zahtevali prilagođavanje svakakvim vrstama novih izazova.

Naš najveći grad je uvek imao spreman odgovor na sve zahteve svetskih trendova, a tu tradiciju će, po svemu sudeći, održavati još veoma dugo.

Već tri godine, jedna od vodećih beogradskih atrakcija jeste svakako klub Lafayette, čiji je vlasnik Aleksandar Kajmaković. Ovo nesvakidašnje mesto objedinjuje sve ono što biste mogli da zamislite kada je u pitanju fantastičan provod!

Republika

Foto: Promo/ Lafayette

 

 

Za početak se možete prepustiti užitku u egzotičnoj gastronomskoj avanturi. Na meniju se  nalaze najfiniji delikatesi francuske i japanske kuhinje. Susret dveju, reklo bi se, različitih kultura je samo prva etapa na neobičnom putovanju kroz mogućnosti ovog luksuznog zdanja! Naravno, čitav je spektar različitih napitaka koja mogu pratiti vaš obrok i pojačati vam ugođaj. Izbor jela i pića koji se nalazi u ponudi sačinjen je tako da koju god varijantu ili kombinaciju poželite, nećete pogrešiti, a pozitivni utisci svakako neće izostati.

Republika

Foto: Promo/ Lafayette

 

 

Ono što Lafayette čini posebno inovativnim jesu kabaretski šou programi. Četvrtkom, petkom i subotom imate priliku da uživate u jednstvenim, nepredvidivim predstavama izvođenim od strane najtalentovanijih glumaca i umetnika na ovim prostorima. U pitanju je svojevrsni teatar iskazan  u svim vidovima svoga postojanja. Specifičan spoj gastronomskih kultura, praćen kabareom od koga će vam zastati dah, garant su za doživljaj koji ćete želeti da ponovite. 

Republika

Foto: Promo/ Lafayette

 

 

Za one najizdržljivije, pustolovina se ovde ne završava. Tada počinje treća, možda čak i najuzbudljivija faza provoda u Lafayette-u. Nakon završetka predstave, uloge se menjaju, a pozornica pripada vama! Vrhunski di-džejevi će se potruditi da vam obezbede maksimalno inspirativnu atmosferu u kojoj se možete sasvim osloboditi i prepustiti ritmu. Prostrana sala, adekvatn

Republika

Foto: Promo/ Lafayette

 

 

o osvetljenje i najsavremeniji taktovi će vas podstaći da pomerite sopstvene granice.

Zaključujemo da je Lafayette, bez dileme, iskustvo koje ne biste smeli da propustite.

Beograd svakako obiluje zanimljivim mestima za provod, ali ipak ovakvih lokacija nema baš mnogo. Naravno, ne morate nam verovati na reč, dođite i lično se uverite.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading