BEOGRAD: Gde se parkirati tokom predstojećih praznika?

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

25.12.2017

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom predstojećih praznika u Beogradu se četiri dana neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje, odnosno ono će biti besplatno u zoniranim delovima grada. To, međutim, nije slučaj i sa garažama.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Parking servis

Kako kažu za Telegraf.rs u JKP "Parking servis"parkiranje će biti besplatno prva dva dana u Novoj 2018. godini kao i na dan Božića, 7. januara. Takođe, pošto se 31. decembar pada u nedelju, ni tog dana se parking neće plaćati.

- JKP "Parking servis" neće kontrolisati niti naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada tokom novogodišnjih i božićnih praznika 1, 2. i 7.januara 2018. godine kada će biti zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Kraljice Marije 7 - navode za Telegraf.rs u "Parking servisu".

Sa druge strane, sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i služba za prenos vozila.

- Od srede, 3. januara i od ponedeljka, 8. januara 2018. godine, naplata parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri radiće po uobičajenom radnom vremenu - kažu u P"Parking servisu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading