NAJTUŽNIJA SLIKA KOJA SE POJAVILA NA INTERNETU: Prodavac prodaje hleb na kriške (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

01.02.2022

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavila se slika iz jedne prodavnice koja je izazvala bujicu komentara koji su uglavnom izražavali žaljenje.

NAJTUŽNIJA SLIKA KOJA SE POJAVILA NA INTERNETU: Prodavac prodaje hleb na kriške (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Naime, jedan korisnik je usnimio fotografiju iz jedne beogradske prodavnice gde prodavac, hleb koji se inače prodaje na komad ili pola, odsad je moguće kupiti i na kriške i to po ceni od svega 5 dinara.

Da li je prodavac na ovaj način hteo da pomogne tako što će ovako moći da ga priušte i oni koji nemaju za ceo ili zato što je možda nekome jednostavno potrebno samo nekoliko parčeta ne zna se.

Ali sama objava je naišla na brojne komentare koju su korisnici društvenih mreža uglavnom dočekali sa žaljenjem.

Koja tuga. Hleb je sve skuplji, ili gramazno sve manji. Kako neko da zivi s parcetom hleba od 5 din. A nema za ceo. Podseca me na onu tuznu scenu iz filma, kad onaj decak gleda u izlog pekare u pita pekara :" Ciko jel ovaj sav hleb tvoj, a sto ga ne jedes ciko" - 

Ne znam dal mi je veća tuga asocijacija na siromaštvo ili na usamljenost ili na oba. U najboljem slučaju možda je u blizini gradilište, pa je zbog majstora kojima tako odgovara - 

- Tuga i jad -

- Hoće vlasnik duplo da zaradi na hleb prodavajući ga ovako na tanke kriške, baš neki fin čovek - 

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milica

01.02.2022 22:43

Vrlo pametno ,inace se hleb u Srbji puno baca. Svedjani prodaju hleb na kriske.

ZAvram

01.02.2022 23:04

"Туга, јад..."? Ма, није ваљда?А шта би сте рекли кад у тржницама на Западу видите пола свеже паприке, замотане у целофан? Еее, тада би било хвалоспева на све стране! Додуше, цена би могла да буде нижа! Али, за држање дијете, као поручено! Нема места кукњави, не будите смешни!