"BEZ RUČNE SKLIZNUO NIZ STEPENICE": Taksista na Gundulićevom vencu završio zaglavljen, svi se pitaju kako je tu uspeo da završi (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

24.01.2022

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobična scena kojoj su Beograđani juče prisustvovali na Gundulićevom vencu sve je zatekla, kada je primećeno da jedno vozilo stoji parkirano, odnosno zaglavljeno na stepenicama, a potom i pokušaj "odglavljivanja".

"BEZ RUČNE SKLIZNUO NIZ STEPENICE": Taksista na Gundulićevom vencu završio zaglavljen, svi se pitaju kako je tu uspeo da završi (FOTO)

Foto: googlemaps.com/prinskrin

Fotografije objavljene na društvenim mrežama prikazuju belo vozilo zaglavljeno na stepenicama koje se nalaze nasred trotoara i kako se navodi u objavi, reč je o taksisti, ali nikome nije tačno jasno kakvu nameru je imao, niti kako je tu dospeo.

Jedno od logičnijih objašnjenja koje su ponudili korisnici u komentarima bilo je da je automobil bio parkiran na trotoaru i imajući u vidu da je reč o blagoj nizbrdici, najverovatnije da je vozač pri isparkiravanju otišao predaleko ili nije povukao ručnu kočnicu pre nego što je napustio vozilo.

 

 

Na fotografijama se vide i tri muškarca koja su priskočila u pomoć i pokušala da pomere automobil sa stepenica.

 

 

"Verovatno je hteo nekog da iseče. Bahat,kao i svaki taksista u gradu...", "Hteo čovek da se spusti niz stepenice", "Lepo.. skrenuo je iz Drinčićeve levo što je nedozvoljeno. To dosta njih radi da skrati put i uđe u kontra smeru. Neko je veroverno naišao i nije imao kud. Eto tako.", "Bukvalno shvatio vožnju "do kafane na Gunduliću!", "Deluje mi kao da je bio parkiran bez podignute ručne, pa samo skliznuo na stepenice", "Nije ništa hteo, žurio je", pisali su korisnici.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bane

26.01.2022 05:55

Kupljena dozvola u kopirnici u Donjim Pržogrncima, pa profesionalac malo šmrknuo, a stepenice mu se podvukle pod limuzinu.