NEZGODA U CENTRU BEOGRADA, DEVOJKA UMALO OSTALA NEPOKRETNA: Okliznula se na neočišćen LED, popucali joj PRŠLJENOVI!

Autor: Republika

Vesti

21.01.2022

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sneg i niske temperature stvorile su velike probleme građanima u prethodnom periodu. Što je dovelo da mnogo padova građana, koji sa prelomima i uganućima sve se češće javljaju u bolnicu za Ortopediju "Banjica".

NEZGODA U CENTRU BEOGRADA, DEVOJKA UMALO OSTALA NEPOKRETNA: Okliznula se na neočišćen LED, popucali joj PRŠLJENOVI!

Foto: instagram.com/printscreen

Da sneg i led nisu problem samo putarima već i nama samima govori u prilog situacija koja se dogodila danas u centru Beograda. Pa i pored apela nadležnih da svako ispred svog domaćinstva, firme ili radnje očisti sneg i led u suprotnom će biti i novčanih kazni izgleda da nisu urodili plodom.

Zbog nesavesnost određene firme i njenih zaposlenih jedna devojka devojka je danas pala i teško se povredila završivši u bolnici. Samo srećnom slučajem nije ostala nepokretna, a kako se saznaje njoj su naprsli pršljenovi. 

Svi građani bi trebalo da očiste prostor ispred svojih kuća i ulaz, a vlasnici lokala da ispunjavaju svoje zakonske obaveze i održavaju čistim i prohodnim prostor ispred i oko lokala, poslovnih prostora, ulaza.

Savesnim ponašanjem i odgovornim čuvate Vaše sestre, Majke, Bake, Deke, Očeve, Žene, Decu, Trudnice. 

 

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading