TUGA! UMESTO SLAVLJA, RODITELJI IH ISPRAĆAJU NA VEČNI POČINAK: Danas sahrana mladića stradalih u kanalu Dunav-Tisa-Dunav

Autor: Republika

Hronika

19.01.2022

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaleri Kristijan Mioško (19) i Marijan Marić (19), koji su poginuli u stravičnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak ujutru u selu Vlajkovac kod Vršca, ceo dan pre nesreće proveli su zajedno.

TUGA! UMESTO SLAVLJA, RODITELJI IH ISPRAĆAJU NA VEČNI POČINAK: Danas sahrana mladića stradalih u kanalu Dunav-Tisa-Dunav

Foto: printscreen

Mladići stradali u saobraćajnoj nesreći kod Vršca

Mioško i Marić stradali su kada su se sa kućne žurke vraćali kući.

Njihov "reno megan" proklizao je, udario u ogradu mosta, pa pao u kanal Dunav-Tisa-Dunav.

Automobil su posle nekoliko sati primetili meštani, a kada je olupina izvučena, u njoj su, zaglavljena između sedišta i gepeka, pronađena tela dobrih drugova.

- Marijan je od osnovne škole igrao fudbal u Rumuniji, a Kristijan je bio fudbaler kluba iz Vlajkovca, mesta u kome su i stradali. Kada god bi Marić bio na raspustu ili pauzi, on je dolazio u rodno selo Jasenovo. Tako je bilo i ovog puta, verovatno je u rumunskom klubu u kome igra imao pauzu u međusezoni - priča poznanik poginulih:

- Dan pre nesreće mladići su proveli zajedno. Svi smo ih videli kako posećuju Kristijanove baku i deku u Zagajici. Bili su lepo raspoloženi, proćaskali smo, a Kristijan je rekao da žure i da ćemo se videti kasnije. Nažalost, više ih nisam sreo, a oni su ujutru nastradali - navodi sagovornik Kurira.

Republika

Foto: RINA

 

Kako on objašnjava, porodice stradalih satima nisu znale da su oni doživeli nesreću.

- Ljudi su odlazili kod Marijanove bake, žena je do podneva potpuno normalno radila, primala mušterije, pošto je šnajderka. Tek oko podneva pročulo se da su mladići poginuli - navodi komšija:

- U selu su se svi uznemirili, pozivali su jedni druge, niko nije mogao da veruje da je došlo do takve tragedije. Kako smo čuli, njihovi roditelji odmah su otišli u bolnicu, bili su tamo do kasnih večernjih sati. Podsetimo, Kristijan Mioško trebalo je dan posle nesreće da proslavi devetnaesti rođendan.

- Tuga živa, ko bi mogao da pretpostavi da će mu roditelji umesto slavlja spremati sahranu - dodao je sagovornik Kurira.

Mioško i Marić biće sahranjeni danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading