MLADIĆ IZBODEN NOŽEM NA ZVEZDARI! Ima povrede nogu!

Autor:

Vesti

15.01.2022

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noć u Beogradu je, prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, protekla relativno mirno.

MLADIĆ IZBODEN NOŽEM NA ZVEZDARI! Ima povrede nogu!

Foto: Republika

Dežurala je 21 ekipa plus jedna pedijatrijska koje su obavile ukupno 100 intervencija, od kojih je sedam bilo na javnim mestima.

U 21.20 sati, na Vračaru kod Mekenzijeve ulice broj 70, dogodila se saobraćajna nezgoda sa dva lakše povređena učesnika koji su prevezeni u Urgentni centar.

U 21.40 kod Cvetanove ćuprije broj 18, 20-godišnji mladić je u tuči povređen oštrim predmetom, najverovatnije nožem i on je sa tri ubodne rane na ekstremitetima prevezen na Ortopedsku kliniku na Banjici.

Kao i svake noći, bilo je nekoliko intervencija na javnim mestima zbog intoksikacije alkoholom, a sve takve slučajeve ekipe Hitne pomoći prevozile su na detoksikaciju do odeljenja toksikologije VMA. Prema rečima dežurnog doktora, protekle noći je bilo 26 interkliničkih transporta kovid pacijenata u kovid bolnicu u Batajnici i tri novozaraženih koji su prevezeni do Infektivne klinike KCS.

U velikom broju su se javljali hronični pacijenti, najviše astmatičari, kardiovaskularni pacijenti, osobe sa psihijatrijskim poremećajima i hipertenzičari, ali primetno veći broj građana je tražio savet lekara zbog povišene temperature i simptoma prehlade ili gripa, rečeno je iz službe Hitne pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading