VESIĆ I STANISAVLJEVIĆ PODELILI PAKETIĆE: Pokloni obradovali mališane iz socijalnih ustanova (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

28.12.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić i gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, posetili su danas prihvatilište za decu Beograda i uručili novogodišnju jelku i paketiće deci iz ove ustanove.

VESIĆ I STANISAVLJEVIĆ PODELILI PAKETIĆE: Pokloni obradovali mališane iz socijalnih ustanova (FOTO)

Foto: Beoinfo

"Pokretna kancelarija Gorana Vesića" ove nedelje uručuje novogodišnje paketiće deci iz socijalnih ustanova, rekao je Vesić i dodao da je cilj ove akcije da svako dete na teritoriji Beograda dobije svoj paketić.

- Danas smo uručili 20 paketića deci koje je obezbedila fondacija za decu i mlade ''Gnezdo''. Veoma je važno da deci koja su u socijalnim ustanovama pokažemo da imaju podršku društva - rekao je Vesić, prenosi Tanjug.

- Decembar je mesec darivanja, solidarnosti i brige o drugima - rekla je Stanisavljević i dodala da će svoj deci koja se nalaze u ustanovama socijalne zaštite u Beogradu biti pružena novogodišnja čarolija sa jelkama i paketićima.

- Iz budžeta Sekretarijata za socijalnu zaštitu, za Prihvatilište za decu je za 2022. godinu izdvojeno 106 miliona dinara, što je 10 odsto više od budžeta ove godine - najavila je Stanisavljević.

Direktorka Prihvatilišta za decu u Beogradu Danijela Stajković rekla je da Beograd godinama u nazad nesebično brine o deci iz Prihvatilišta i da se oni raduju svakoj poklonjenoj pažnji i poseti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading