GRAĐANI, OPREZ! U ovom delu Beograda lopovi počeli sa masovnim "operacijama", dobro su uigrani! STIŽE SVE VIŠE PRIJAVA! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

26.12.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lopovi haraju beogradskim naseljem Karaburma!

GRAĐANI, OPREZ! U ovom delu Beograda lopovi počeli sa masovnim "operacijama", dobro su uigrani! STIŽE SVE VIŠE PRIJAVA! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Hladno oružje

Stanovnici ovog dela grada žale se na društvenim mrežama kako često ostaju bez točkova na svojim automobilima.

Neki od njih su svoju muku podelili i na društvenim mrežama gde masovno objavljuju fotografije svojih, ali i komšijskih automobila. 

- Je ne znam koji je to automobil po redu. Kod mene u ulici su tri automobila sljuštili za mesec dana - požalio se jedan od građana.

Krađe automobilskih točkova nisu novost ni u Srbiji ni u svetu, naročito u periodu zamene letnjih guma.

Ipak, postoji efikasan metod sprečavanja ovakve vrste krađa. Sve što vam je potrebno je da kupite set sigurnosnih šrafova za vaš automobil.

U pitanju je komplet od četiri šrafa s posebnim navojem koji ide uz njih. Svaki od šrafova stavi se na po jedan točak i on se ne može skinuti bez upotrebe posebnog navoja, koji odgovara samo vašem profilu.

Sigurnosne šrafove možete da kupite u svim bolje opremljenim prodavnicama auto delova, mada se preporučuje da ih nabavite kod ovlašćenog predstavnika za marku automobila koju imate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading