Ekipa Borbe posetila desetočlanu porodicu Đurić

Autor: Republika

Vesti

21.12.2021

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deo redakcije časopisa "Borba" posetila je danas porodicu Đurić u Laćarku, i tim povodom, a u duhu novogodišnjih praznika uručili novogodišnje poklone.

Ekipa Borbe posetila desetočlanu porodicu Đurić

Foto: Privatna arhiva

Prijateljstvo između ove desetočlane porodice i "Borbe" traje gotovo godinu dana, tačnije od februara,kada je "Borba" povodom 99 godina postojanja dodelila Đurićima specijalno priznanje za "Najborbenije".

- Jovanka Đurić je jedna hrabra i borbena žena, samohrana majka koja sama brine o svoje devetoro dece, i izuzetno nam je drago što smo danas ovde sa njima i što su nas srdačno dočekali - izjavio je Andrija Jorgić,direktor Borbe, koji je ovom prilikom najmlađim članovima poklonio i šahovsku garnituru.

Ono što je izvesno, to je da Đuriće krasi borbenost, te će redakcija Borbe druženje sa ovom porodicom nastaviti i ubuduće, a prva prilika biće u februaru 2022. na obeleževanju veka postojanja imena Borba, gde će upravo majka Jovanka i njena deca biti specijalni gosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading