DA LI STE IKADA BILI NA PROSLAVI 150. ROĐENDANA?! Sad imate priliku, žurka u Beogradu će trajati danima! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

14.12.2021

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retkost su žurke povodom 100. rođendana, a priznaćete da nikada niste bili na proslavi 150. rođendana!

DA LI STE IKADA BILI NA PROSLAVI 150. ROĐENDANA?! Sad imate priliku, žurka u Beogradu će trajati danima! (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Žurka koja će u Skadarliji trajati od 14. do 17. decembra biće najbolja ikada jer upravo takvu proslavu zaslužio je jedan od najstarijih ugostiteljskih objekata u ovom delu Evrope, restoran Velika Skadarlija.

 

 

Nesvakidašnji jubilej obeležiće brojna iznenađenja, najlepša srpska kuvana jela, akustične svirke koje kreću već od 14 časova, a u bajkovitoj novogodišnjoj atmosferi moći ćete da uživate uz specijalitete koji su retkost i u najstarijim srpskim restoranima.

 

 

Uz živo izvođenje najlepših skadarlijskih pesama, slavljenik će goste poslužiti slavljeničkom tortu, ali i kuvanim vino i rakijom na račun kuće, a goste očekuju i brojna druga iznenađenja ali i mogućnost da osvoje vredne nagrade.

 

 

Dakle, ništa lepše i zanimljivije neće se dešavati u srcu Beograda tokom narednih nekoliko dana i noći, a ukoliko poželite da uživate u dobrom skadarlijskom duhu, da pevate, plešete, da se smejete i nazdravljate uz najlepše srpske gurmalnuke spremljene po pravim tradicionalnim receptima, znate gde treba da idete!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading