GRADONAČELNIK BEOGRADA OTVORIO DUŠU: Prošao sam kroz najteži period u životu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog moje pozicije problemi su se u jednom trenutku pretvorili u rijaliti, ali sad je to iza nas, a mojoj bivšoj supruzi i meni prioritet je naše troje dece.

RepublikaFoto: printskrin/TV Pink
Siniša Mali imao težak period 

Prošao sam kroz jedan od najgorih perioda u životu. Držao sam to u sebi, ali mi je zbog privatnih problema baš bilo teško. Sada je sve to iza mene. Bivša supruga i ja gledamo troje dece koja su naše najveće blago i trudimo se da imaju srećno detinjstvo.

Ovako je Siniša Mali, gradonačelnik Beograda, otvorio dušu u emisiji "Magazin In" na TV Pink bez zadrške govoreći o onome kroz šta je prošao i onome šta ga je u najtežim danima održalo.

Da se ne ponovi

- Kada dođem kući, tu je moja zlatna devojčica od sedam godina i moja dva sina. To je moj mir i moj spokoj. Svakome se dese teški trenuci, sve je to život. Zbog moje pozicije nedaće su u jednom trenutku postale rijaliti, ali sad je to iza nas, a mojoj bivšoj supruzi i meni prioritet je naše troje dece i nadam se da se ono najružnije više neće ponoviti - iskreno je ispričao Mali.

Sada mi je važno da pored sebe imam nekoga s kim ću se razumeti

Na pitanje voditeljke kakvu ženu želi kad se vrati umoran s posla, Mali nije imao dilemu. Kako je rekao, sve što mu je sada važno jeste da pored sebe ima nekoga s kim će se razumeti.

- Kada se oboje vratite iscrpljeni kući, dovoljno je da se jedno drugom nasmejte. Vi ste jedno drugom tvrđava, oslonac. Možete da upalite televizor i samo da ćutite, dovoljno je.

Bio na sva tri porođaja

Iako je poželeo da ima malo više slobodnog vremena, Mali je istakao da mu je velika čast da vodi grad u kom se rodio i u kome živi njegova porodica. Najdragocenije mu je, dodao je još jednom, vreme koje provodi s decom. Čak je i za gest kojim je oduševio neku ženu u 2017. godini odabrao baš onaj kojim je obradovao ćerku.

- Najvažnija ženska osoba u mom životu tražila je kuče i, naravno, dobila ga je. Ona je presrećna što ga ima, a ja što sam joj ispunio želju. Nazvala ga je Pufnica i sada s tom Pufnicom idemo okolo i šetamo se. Vreme sa decom je ono što me spasava, u tome pronalazim duhovni mir. Ja sam osoba koja je na sva tri porođaja bio prisutan, bio sam prvi koji je bebe uzeo u naručje. Za svoju decu uvek bih sve učinio - kaže Mali.

RepublikaFoto: printskrin/TV Pink
Mali: Vreme provedeno sa decom mi je spas

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Mia

18.12.2017 09:37

Sinisa je normalan covek iz naroda, koji kao i svi mi ima svoje probleme, ali ga to ne sprecava da svaki dan resava i probleme svojih sugradjana!

Mia

18.12.2017 09:40

Ovakav covek treba da ostane na funkciji na kojoj je sada. Mali ponovo za gradonacelnika!

Cudna suma

18.12.2017 10:39

I proed svoje licne muke unapredio je Beograd. Svaka cast sto toliko volis Beograd.

Cudna suma

18.12.2017 10:40

Toliko ih cesto vidjamo na TV-u kako pricaju o raznim problemima u gradu da totalno zaboravimo da su i svi oni isto ljudi kao mi i da i oni imaju problema i muke. Bravo Sinisa, pokazao si da si prava ljudina!