MIRNA NOĆ U BEOGRADU ZA HITNU POMOĆ: Jedna saobraćajna nezgoda kod Hajata

Autor:

Vesti

14.11.2021

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima dežurnog lekara beogradske Hitne pomoći, protekla noć bila je relativno mirna.

Republika

Foto: Tanjug/J. PAP

Hitna pomoć

 

Dežurale su 22 ekipe plus jedna pedijatrijska, a bile su ukupno 82 intervencije, od kojih 15 na javnim mestima.

Dogodila se samo jedna saobraćajna nezgoda na uglu ulica Milentija Popovića i Bulevara Mihaila Pupina, kod hotela Hajat, a dva lakše povređena učesnika su prevezena do Urgentnog centra.

Obavljeno je ukupno 14 interkliničkih trasporta kovid pacijenata, plus tri pacijenta koje su ekipe hitne pomoći prevezle na Infektivnu kliniku UKC.

Bilo je nekoliko intervencija zbog intoksikacije alkoholom, a svi takvi slučajevi zbrinjavani su na odeljenju toksikologije VMA.

Kao i prethodnih dana i proteklih noći javljao se veliki broj Beograđana koji su žalili na različite simptome, a brojni hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i psihijatrijski bolesnici raspitivali su su se za savete lekara.

Povećan je bio i broj poziva astmatičari i kardiovaskularnih pacijenata, ali i onih koji su zvali zbog simpoma prehlade ili kovida.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading