TEŠKO POVREĐEN MUŠKARAC U SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI U BORČI! Bez većih incidenata noćas u Beogradu!

Autor:

Vesti

11.11.2021

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna osoba je teže povređena sinoć u saobraćajnoj nesreći u Borči, a osim još jedne lakše nezgode, nije bilo drugih većih incidenata u Beogradu.

Republika

Foto: Republika

Noćas je teže povređen muškarac u Borči, Ilustracija

 

Kako je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći, u 22:02 na putu za Crvenku u Borči, teže je u saobraćajnoj nezgodi povređen muškarac, 60 godina, a tokom noći dogodila se još jedna nezgoda u kojoj nije bilo teže povređenih lica.


Dežurne ekipe do šest ujutru imale su 117 intervencija, od toga 14 na javnom mestu, a obavile su 28 interkliničkih prevoza kovid pacijenata i devet transporta sa kućne adrese do Infektivne klinike i Zemunske bolnice gde su trijažni kovid centri.

Kao i prethodnih dana, javljao se veliki broj Beograđana koji su se žalili na različite simptome, hronični bolesnici, najviše astmatičari i hipertenzičari, ali i psihijatrijski bolesnici, raspitivali su su se za savete lekara zbog svojih tegoba, a zvali su i zbog simptoma povišene temperature, prehlade ili kovida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading