"KAKO NAMA, TAKO I MI" Nepoznati mladići poskidali Albanske zastave u centru Beograda (FOTO/VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

31.10.2021

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U našoj zemlji održava se Svetsko prvenstvo u boksu a kao izraz poštovanja svim učesnicima, Beograd je okićen zastavama iz kojih oni dolaze, među kojima se nalazi i zastava Albanije sa kojom naša zemlja ima dugogodišnje nesuglasice zbog Kosovai Metohije.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Mladići skidaju Albansku zastavu u Beogradu

Upravo zbog toga, grupa od nekoliko mladića je u toku noći poskidala sve Albanske zastave sa mesta na kojima su one bile postavljene. 

Cela akcija je ispraćena video klipovima koji su se vrlo brzo proširili najpopularnijim društvenim mrežama.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Skinute Albanske zastave

Na jednom vidi se mladić koji se penje na banderu i skida albansku zastavu dok u opisu snimka stoji "kako nama, tako i mi".

 

 

Koliko su momci bilo odlučni u svojoj nameri dokazuje i to da su nabavili čak i merdevine kako bi dohvatili one koje su bila postavljene na malo većoj visini.

 

S obzirom na to, da Republika Srbija ne može da odgovara za postupke pojedinaca, te kako sport i politiku ne treba mešati, verujemo da će zastave u najkraćem roku biti vraćene tamo gde su i stajale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Mirko

31.10.2021 15:52

Pa deco moja mi nismo Albanci.

Odgovori 4 12
Zdravko

31.10.2021 19:56

Bravo,neko rece,"pametniji popusta ali da je tako budale bi vladale svetom",momci znaju kako se osecaju Srbi na Kosovu i Metohiji dok prate Svetsko prvenstvo.Bravo momci jos ima nade.

Odgovori 30 7
Linda

31.10.2021 22:49

@Zdravko - Ma da. Nemojte pokazati da ste kulturni i dobri domacini. Pokazite da ste isti kao oni. Domovina i vera se nose u srcu.

Odgovori 5 10
Poseta

31.10.2021 22:38

Dolazi Rama u posetu.