HITNA IMALA PREPUNE RUKE POSLA PROTEKLE NOĆI: Kovid pacijenti, 131 intervencina, 13 na javnom mestu

Autor: Republika

Vesti

31.10.2021

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima dežurnog lekara beogradskeHitne pomoći, epidemijski talas korona virusa ne jenjava. Do 6 časova jutros bilo je mnogo intervencija zbog kovid pacijenata i noć su obeležili kovid pacijenti.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Kola Hitne pomoći

Protekle noći dežurale su 22 ekipe plus jedna pedijatrijska, a bilo je ukupno 131 intervencija, od čega 13 na javnim mestima.

Dogodila jedna saobraćajna nesreća, ali bez teže povređenih i jedna tuča u kojoj su učesnici pretrpeli lakše povrede koje su zbrinute u Urgentnom centru, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Ekipe hitne pomoći intervenisale su nekoliko puta zbog slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi takvi slučajevi zbrinjavani su na odeljenju toksikologije VMA.

Kao i prethodnih dana i proteklih noći javljao se veliki broj Beograđana koji su žalili na različite simptome prehlada i gripa, a brojni hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i psihijatrijski bolesnici raspitivali su se za savete lekara zbog pojačanih tegoba.

Povećan je bio i broj poziva astmatičara i kardiovaskularnih pacijenata, ali i onih koji su zvali zbog simpoma prehlade ili kovida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading