OTVORENI NOVI PUNKTOVI ZA VAKCINACIJU: Od 15. novembra moguće je pelcovati se i na ovim lokacijama (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

28.10.2021

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika grada BEograda Goran Vesić rekao je da će od 15. novembra biti moguće vakcinisati se na novim lokacijama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vakcinacija građana, ilustracija

On je na svom zvaničnom TikTok profilu odgovarao na pitanja građana među kojima je bilo postavljeno i jedno, kada će moći da se vakcinacija izvrši i u BEO šoping centru? 

Jer kako je pratilac naglasio koji je postavio pitanje, on u tržnom centru radi, i bilo bi jako zgodno kada bi se tamo otvorio punkt za sve koji su zaposleni u toj zgradi a koji žele da se imunizuju posle posla.

Vesić je rekao da će od 15. novembra vakcinaciju moguće izvršiti u TC Rajićeva, od 20. u TC Stadion a najverovatnije i u BEO šoping centru, dok će od 25. novembra građani vakcinu moći da prime i u IKEI.

Zamenik gradonačelnika je takođe rekao da će još jedan punkt biti otvoren i na Novom Beogradu i pozvao građane da se vakcinišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading