BEOGRAĐANI MASOVNO POZDRAVLJALI ZAMENIKA GRADONAČELNIKA: Vesić se javljao prolaznicima na putu do TV studija, a onda otkrio KOJI rešeni slučaj mu je OMILJEN! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.10.2021

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić gostovao je u jutarnjem programu TV Prva, a kamere te medijske kuće zabeležile su njegov put do studija.

Republika

Foto: beograd.rs

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda

Nakon izlaska iz pokretne kancelarije, Vesić se uputio ka zgradi televizije. On je usput novinarki govorio o problemima građana koje je rešio. 

On je naveo da sve može da se završi kada postoji dobra volja i da pomaže Beograđanima jer je za to i plaćen.

Na pitanje koji mu je omiljeni rešeni slučaj rekao je:

- Omiljeni slučaj mi je majka iz Progara kod Surčina, koja mi je kad sam je posetio i pitao da li joj nešto treba, rekla: "Samo mi dajte posao". Nije tražila pomoć. E, ona je dobila posao i zaslužila je to.

Vesića su pozdravljali prolaznici, kao i zaposleni na TV Prva, a pri ulasku u studio voditelji su konstatovali da "se zadihao" i poručili mu da prvo popije malo vode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

26.10.2021 16:01

Vredan i radan covek, bez predaha, svaka cast.....