SRBIJO, ČUVAJ SE, TVOJI NEPRIJATELJI NE SPAVAJU! Kuje se paklena zavera, 28. oktobar je ključni datum!

Autor: Republika

Vesti

25.10.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanska zajednica u saradnji sa hrvatskom i bošnjačkom zajednicom organizovaće protest 28. oktobra u 12 časova ispred konzulata Srbije u Njujorku, prenosi Reporteri.

Republika

Foto: Tanjug/AP/printscreen

Džo Bajden

Portal se poziva na saopštenje, u kome se navodi da se protest odnosi na „podizanje glasa protiv Srbije, koja je počinila zločine na Balkanu, kroz etničko čišćenje, ubistva i silovanja, pokušavajući da izgradi dugogodišnji hegemonistički san o Velikoj Srbiji“.

- Dragi sunarodnici, moramo da izađemo u što većem broju ispred Konzulata Srbije, da dignemo glas pred svetom, objavljujući i osuđujući zločine i državu koja podržava i rehabilituje ratne zločince. Mi, kao albansko-američka zajednica, nećemo ćutati, ali ćemo podići glas za one koje je ova zločinačka država ubila, silovala i masakrirala - piše u saopštenju.

Albansko-američka zajednica kaže da zvanični Beograd "danas sa fašističkim mentalitetom spava na masovnim grobnicama širom Srbije", prenosi Kosovo onlajn.

- Naše je pravo i nacionalna obaveza da tražimo pravdu pred svetom za prolivenu krv, za nevine žrtve zločina fašističke Srbije - zaključuje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Beli anđeo

26.10.2021 09:53

Neprijatelji Srbije prestanite da jedete srpska izmet. Zbog vas ćemo postati prva i jedina ekološka zemlja. A onda ćete i za to da nas napadate. Napalo vas svako zlo ovog sveta !