SPREMNO ULAZIMO U GREJNU SEZONU! Basta: Beograđani neće osetiti posledice svetske energetske krize!

Autor: Republika

Vesti

15.10.2021

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno komunalno preduzeće "Beogradske elektrane“ spremno je dočekalo 15. oktobar - zvaničan početak grejne sezone. Tim povodom Beograđanima i zaposlenima obratio se direktor Rade Basta.

Foto: Beogradske elektrane

Rade Basta

- Poštovani Beograđani, korisnici usluga "Beogradskih elektrana", pred nama je nova grejna sezona i novi izazovi. Hvala svima koji su u proteklih nekoliko dana imali strpljenja da sačekaju nekoliko minuta duže kako bi prijavili reklamaciju. Dok se svet i Evropa suočavaju sa ozbiljnim nedostatkom gasa i energije uopšte, zahvaljujući agilnosti i visprenoj politici našeg predsednika, obezbeđena je dovoljna količina svih energenata neophodnih za stabilno funkcionisanje preduzeća. Beograđani neće osetiti posledice energetske krize koja pogađa svet - naglasio je Basta.

Prvi čovek "Beogradskih elektrana" napomenuo je da su period toplih funkcionalnih proba, od 7.oktobra, zaposleni u preduzeću iskoristili  da otklone nedostatke na distributivnoj mreži. Sistem je mirovao pet meseci i uobičajeno je da  na  svakom startu grejanja bude problema na instalacijama u pojedinom zgradama u svakom delu grada. Sistem je stabilan i nema sistemskih kvarova u proizvodnom i distributivnom sektoru.

- To je i očekivano jer su letnji meseci maksimalno iskorišćeni za remont postrojenja, rekonstrukciju i izgradnju novih toplovoda, modernizaciju i zamenu opreme u podstanicama. "Beogradske elektrane" su preduzeće sa velikom odgovornošću i trudimo se da svaki korisnik bude zadovoljan. Zaposleni su vredno radili, bez predaha kako bi u stanu svake trudnice, porodilje, starijeg sugrađanina, svakog potrošača bilo toplo - istakao je Rade Basta.  

Broj reklamacija na kvalitet grejanja se drastično smanjuje. U prvi dan grejne sezone, "Beogradske elektrane" su zakoračile  spremno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading