VESIĆ: 300 tableta na poklon deci sa Kosova i Metohije

Autor: Republika

Vesti

15.10.2021

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Beograd je obezbedio 300 tableta srpskoj deci na Kosovu i Metohiji koja su slabijeg materijalnog stanja i oni su poslati i podeljeni najugroženijim mališanima, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Republika

Foto: beograd.rs

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda

On je podsetio da je 69.792 dece od trećeg do šestog razreda u Beogradu dobilo tablete, a 6.972 učitelja i nastavnika laptopove.

- Sa našim ljudima koji vode srpski narod na Kosovu i Metohiji dogovorili smo se da obezbedimo 300 dodatnih tableta našoj najugroženijoj deci. Ti tableti su stigli, podeljeni su deci, ovo je samo još jedan način kako Beograd nastavlja da pomaže naš narod - rekao je Vesić za TV Pink.

Zamenik gradonačelnika je najavio da će se i dalje pomagati građanima Kosova i Metohije, podsećajući da je Grad pomogao izgradnju parka u Kosovskoj Mitrovici, te da je prošle godine završena i druga zgrada sa 42 stana za srpske porodice koje su proterane 2004. godine.

- Srpska deca na Kosovu i Metohiji treba da imaju sve što imaju deca u Beogradu, a kada vidite tu decu kako se raduju, onda posao kojim se bavite ima smisla. Presrećan sam zbog toga što smo obezbedili dodatnih trista tableta za ovu decu - rekao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading