PANČEVAČKI MOST I NJEGOVA OKOLINA U MRAKU! Niko ne zna šta se dešava!

Autor:

Vesti

11.10.2021

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pančevački most večeras je ostao u potpunom mraku, a takva crna slika bez ulične rasvete je duž celog Zrenjaninskog puta.

Republika

Foto: twitter.com/Matthias Sänger

Neobična svetlost iznad Pančevca i okoline, Ilustracija

Za sada nije poznato šta se to dogodilo i zbog čega je ovaj deo grada ostao bez ulične rasvete, a iz EPS-a se još uvek nisu oglašavali.

- Videla sam na društvenim mrežama da je Pančevac bez struje pa sam izašla na terasu da vidim o čemu se radi. Živim u Bulevaru despota Stefana i kada sam pogledala prema Borči, ugledala sam samo neku neobičnu svetlost, nekakav dim rozikaste boje. Nikada nešto slično nisam videla - rekla je čitateljka za MONDO.

Kako javljaju drugi, u Krnjači struje ima naizmenično. Zrenanjinski put nije osvetljen, ali i svaka tek 5,6 sporedna ulica ima javnu rasvetu u ovom trenutku. U zgradama se ne vidi svetlo, kao ni u kućama pokraj puta.

- Ništa se ne vidi, Pančevac se jedva prelazi. Samo je nešto osvetlilo nebo kao bomba da je pala negde - kaže jedna sugrađanka za Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading