NAJVIŠE SE BAVILI KOVID PACIJENTIMA! Hitna pomoć intervenisala 115 puta!

Autor:

Vesti

29.09.2021

05:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekla noć u Beogradu bila je relativno mirna, bila su samo četiri lakša saobraćajna udesa sa lakše povređenim učesnicima, a noć je obeležena velikim brojem kovid pacijenata.

Republika

Foto: Republika

Hitna pomoć se najviše noćas bavila kovid pacijentima

Kako je rečeno, ekipe Hitne pomoći su do 06.00 časova ovoga jutra, obavile ukupno 21 interklinički transport u kovid bolnice, ali veći broj kovid pacijenata čeka da posle 07.00 časova bude transportovan do kovid bolnice u Kruševcu.

Ukupno 10 pacijenata sa simptomima kovida-19 prevezeno je protekle noći direktno na Infektivnu kliniku.

Ekipe hitne pomoći intervenisale su nekoliko puta zbog slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi takvi slučajevi zbrinjavani su na odeljenju toksikologije VMA.

Dežuralo je 20 ekipa plus jedna pedijatrijska, a bilo je ukupno 115 intervencije, od čega na javnim mestima 13.

Kao i prethodnih dana, i proteklih noći javljao veliki broj Beograđana koji su žalili na različite simptome, a brojni hronični kardiovaskularni pacijenti javljali su se za savete lekara zbog bola u grudima i drugih tegoba.

Povećan je bio i broj poziva astmatičari i hipertenzičari, ali i oni koji su se raspitivali za simpome prehlade i kovida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading