TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD SURČINA! Poginuo vozač! UKUPNO 11 NESREĆA OD SINOĆ U BEOGRADU!

Autor:

Vesti

19.09.2021

05:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć se u Surčinu dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedan muškarac (35) izgubio život, dok su tri osobe povređene.

Republika

Foto: pixabay.com

Čak 11 saobraćajnih nesreća se dogodilo od sinoć u Beogradu

- Tri ekipe Hitne pomoći upućene su na teren u Surčin. Jedna ekipa konstatovala je smrt vozača automobila (35) koji je preminuo na licu mesta, druga je prevezla žensku osobu sa teškom traumom u Zemunsku bolnicu na reanimaciju, a treća ekipa je transportovala dvojicu muškaraca sa lakšim povredama u Urgentni centar - potvrdio je dežurni lekar Hitne pomoći.

Protekle noći je dežuralo 20 ekipa plus jedna pedijatrijska, a bilo je ukupno 95 intervencija, od čega na javnim mestima 20.

Dogodilo se ukupno 11 saobraćajnih nezgoda, prva u 19 časova kada je motokciklista (36) sa teškom traumom prevežen u Urgentni centar na reanimaciju. Kasnije je podlegao povredama.

U 19:54 kod Tržnog centra Ušće jedna žena je kao pešak povređena i sa takođe sa teskom traumom prevežena u UC, a 22:03 u bulevaru Kralja Aleksandra 432 kod zgrade "Kluza" ženska osoba, pešak, lakše je povređena i prevezena u UC na dalje lečenje.

Noć je obeležena i velikim brojem kovid pacijenata, a ekipe hitne pomoći su, prema rečima dežurnog lekara, obavile ukupno 27 interkliničkih transporta u kovid bolnice u Kruševcu, Soko Banji, Batajnici i u bolnicu Dragiše Mišovića.

Bilo je i sedam trasporta novoinficiranih korona virusom koji su trasportovani u Infektivnu kliniku u Beogradu.

Ekipe hitne pomoći intervenisale su više puta zbog brojnih slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi takvi slučajevi zbrinjavani su na odeljenju toksikologije VMA.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading