SAOBRAĆAJKA KOD KOŠUTNJAKA: Mladić udario kolima u banderu, prebačen na reanimaciju

Autor: Republika

Vesti

18.09.2021

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac starosti od oko 30 godina teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 3 dogodila u Bulevaru patrijarha Pavla, blizu Košutnjaka, kada je automobilom kojim je upravljao udario u banderu, prenosi TV Prva.

Republika

Foto: Republika

Hitna pomoć

On je sa prelomima nogu i povredama grudnog koša prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

Takom noći su u Beogradu zabeležene još dve saobraćajne nesreće sa lakšim povredama. Dežurne ekipe hitne pomoći imale su preko 100 intervencija sinoć, od čega je 14 bilo na javnim mestima.

Hitnoj pomoći su se najviše javljali srčani i respiratorni bolesnici, zabeleženo je ;četiri transporta pacijenata do Infektivne klinike, kao i 40 medjukliničkih transporta, uglavnom zbog kovida-19.

Umeren intenzitet saobraćaja, bez zadržavanja vozila na naplatnim rampama

Na gotovo svim putnim pravcima u Srbiji prvog dana vikenda saobraćaj se odvija umerenim intenzitetom, bez zadržavanja na naplatnim rampama i graničnim prelazima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prohodnost puteva je dobra i nema vanrednih zastoja i prekida. Zbog vlažnih kolovoza na pojedinim deonicama AMSS savetuje vozačima ;da voze pažljivije, poštuju saobraćajnu signalizaciju i ne ulaze u ;rizična preticanja, naročito u zonama gde se izvode radovi i gde je saobraćaj izmenjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading