TEŠKA NOĆ ZA HITNU POMOĆ. U Beogradu 11 povređenih u udesima, neuobičajeno veliki broj ljudi tražio pomoć lekara

Autor:

Vesti

17.09.2021

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četiri saobraćajne nesreće koje su se dogodile u toku noći u Beogradu, lakše je povređeno 11 osoba, od kojih je pet prebačeno u Urgentni centar radi saniranja rana.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Vozilo Hitne pomoći

 

Kako je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći četiri osobe su zbrinute na licu mesta.


Noć je obeležio veliki broj kovid pacijenata, a ekipe hitne pomoći su, prema rečima dežurnog lekara, obavile ukupno 38 interkliničkih transporta sa Infektivne klinike u kovid bolnice u Batajnici i na Zvezdari i četiri trasporta novoinficiranih do Infektivne klinike.

Ekipe hitne pomoći intervenisale su više puta zbog brojnih slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi takvi slučajevi zbrinjavani su na odeljenju toksikologije VMA.

Protekle noći javio se neuobičajeno veliki broj Beograđana koji su žalili na različite simptome, a brojni hronični kardiovaskularni pacijenti tražili su savete lekara zbog bola u grudima i drugih tegoba.

Povećan je bio i broj poziva astmatičara i hipertenzičara, ali i oni koji su se raspitivali za simptome prehlade i kovida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading