MUČKO UBISTVO NAVIJAČA NA SENJAKU, POČINJE RASPLET: Nađeni DNK tragovi na mestu likvidacije, a osumnjičeni kažu da nisu krivi!

Autor:

Vesti

10.09.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje trojici navijača Crvene zvezde Igoru Hamboji Vreviću (31) Milošu Mišljenu (36) zvanom Miškec i Aleksandru Nikoliću (31) koji su pred Višim sudom u Beogradu optuženi za teško ubistvo Borivoja Simovića (30) u saizvršilaštvu najavljeno je za danas.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ubijen u obračunu: Borivoje Simović

 

Očekuje se iznošenje odbrane okrivljenih buduci da su su na pripremnom ročištu u julu  svi optuzeni rekli da nisu krivi i da će odbranu izneti u septembru. 

Porodica likvidiranog  Bore ne krije da je i on bio navijač Zvezde, ali ističu nije imao nikakve veze sa zaraćenim frakcijama, kako se pričalo posle ubistva.

Kažu da postoje dokazi da je trojka pocinila zločin.

- Postoji snimak sa Mostarske petlje u Beogradu na kojem se vide trojica optuženih kako idu ka mestu na kojem je Bora ubijen. Na licu mesra pronađen je i DNK optuteh.  Policija takođe poseduje i snimak tuče koja se dogodila samo dva dana pre ubistva, kada su Hambija, Miškec i Aca pretukli Borinog prijatelja - ispričao je za Republiku prijatelj ubijenog Simovića. 

Republika

Foto: Adelarda Popović

Zgrada suda, foto: Ilustracija

Podsetimo, Borivoje Simović je ubijen 25. juna 2020. godine, posle 20 sati, u Hajd parku na Senjaku.

Pogođen je jednim hicem u leđa i privatnim automobilom je prebačen u Urgentni centar, ali su lekari nažalost mogli samo da konstatuju smrt. Na mestu zločina nađeno je više ispaljenih čaura iz dva različita oružja, kao i jedan pištolj.

Uzeti su i snimci sa sigurnosnih kamera iz neposredne blizine. Posle ubistva se spekulisao da su navijačko-krimialni obračuni u pozadini sukoba, ali su rođaci ubijenog tvrdili da on nije kriminalac, već da je ubijen iz ljubomore. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading