GORAN VESIĆ PRIMIO TREĆU DOZU VAKCINE: Zamenik gradonačelnika Beograda pozvao sve na imunizaciju! (FOTO/VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

03.09.2021

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić primio je danas treću dozu vakcine.

Foto: ST/D. KADIĆ

Goran Vesić primio treću dozu vakcine

- U Beogradu je, zaključno sa današnjim danom, treću dozu vakcine protiv korona virusa primilo više od 61.000 osoba ili 4,5 odsto i nadam se da sam ja danas popravio prosek- izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji je danas treću dozu vakcine primio ispred stadiona "Rajko Mitić", u autobusu adaptiranom u mobilni punkt za vakcinaciju.

Vesić je vakcinisan i revakcinisan Sinofarm vakcinom, a kao treću dozu primio je Fajzer vakcinu.

- Fajzer i Sinofarm vakcine dostupane su na ovom punktu. Mobilnih punktova imamo 25 u Beogradu - ističe Vesić.

Foto: ST/D. KADIĆ

Goran Vesić primio treću dozu

Vesić je izrazio i zahvalnost Fudbalskom savezu Srbije:

- Zahvalan sam Fudbalskom savezu Srbije zato što je izašao u susret i ponudio karte za utakmicu svakome ko se vakciniše i to je odgovorna politika i da zajedno pozvemo ljude da se vakcinišu - istakao je Vesić.

Foto: ST/D. KADIĆ

Goran Vesić i Nikola Lazetić

Sa zamenikom gradonačelnika Beograda bio je danas i fudbaler Nikola Lazetić koji je takođe primio treću buster dozu vakcine i pozvao sve da se vakcinišu.

- Vakcine možete primiti danas od 9-17h i sutra pošto je utakmica od 18 časova, prvo vakcina pa utakmica - kazao je Vesić.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je uputio predlog Kriznom štabu da beogradska pozorišta rade u punom kapacitetu, pod uslovom da na ta mesta mogu da idu samo vakcinisani i oni koji imaju negativan PSR test.

Foto: ST/D. KADIĆ

Goran Vesić u punktu za vakcinaciju

- Nema razloga da ljude koji su odgovorni ograničavamo u tome da žive normalno zato što se neko nije vakcinisao - rekao je Vesić.

Na pitanje da li će takvih ograničenja biti za tržne centre i ugostiteljske objekte Vesić je rekao da ne zna i da to ne odlučuje Grad Beograd, već Krizni štab.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading