Vesić: Osvajači medalja u Tokiju naš ponos

Autor: Republika

Vesti

11.08.2021

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je sinoć da su sportisti koji su osvojili medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju naš ponos i zahvalio im što su na najvećem planetarnom takmičenju dostojno predstavljali Srbiju.

Foto: Beoinfo

 

- Večeras sam u ime Beograđanki i Beograđana bio domaćin našim devojkama i mladićima koji su nam doneli medalje u Tokiju. Rekao sam im da je Beograd ponosan na njih i zahvalio im se za radost koju su nam pružili - napisao je Vesić sinoć na svom Fejsbuk nalogu.

Foto: tanjug/Predrag Mitić

 

On je podsetio da će Beograd već ove godine biti domaćin Evropskog ženskog prvenstva u odbojci kao i Svetskog prvenstva u boksu, a početkom naredne godine Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici.

Foto: tanjug/Predrag Mitić

 

- Biće to prilika da budemo dobri domaćini nekim od najboljih sportista planete kao i da naši sportisti osvoje nove medalje - naveo je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading