NOVI IZGLED DADOVA! Rekonstrukcija omladinskog pozorišta

Autor:

Vesti

09.08.2021

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski sekretar za invescticije Luka Petrović najavio je danas potpunu rekonstrukciju Omladinskog pozorišta „Dadov”.

Republika

Foto: BEOINFO

 

 

– Rekonstrukcijom će biti obuhvaćeno 918 metara kvadratnih, odnosno sve podzemne i nadzmene prostorije pozorišta u Ulici Desanke Maksimović na Vračaru – precizirao je Petrović za Beoinfo. 

Istakao je da će rekonstrukcijom biti obuhvaćena vodovodna i kanalizaciona mreža, elektro i termotehnička instalacija sa priključkom na daljinsko grejanje. 

Predviđena je postavka novog audio-sistema za snimanje i reprodukciju zvuka, sistema tehničke komunikacije i signalizacije, kao i projekcioni video-sistem – ukazao je resorni sekretar. 

On je dodao da će se raditi nova ventilacija. 

Ventilacija i rashlađivanje pozorišne sale, kao i velike scene biće ostvarena centralizovanim vazdušnim sistemom sa klima-komorom pozicioniranom na krovu. One će biti obložene zvučnim barijerama, s ciljem da se smanji buka od opreme. Projektom je takođe predviđena potpuno nova instalacija i oprema za odimljavanje pozorišne sale i velike scene radi zaštite od požara – naveo je Petrović. 

Nove obrise dobiće i sve sporedne prostorije pozorišta, uključujući foaje, biletarnicu, garderober, prostorije za glumce, kao i tehničke prostorije, zaključio je gradski sekretar za investicije. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading