(VIDEO) JOŠ JEDNO PREBIJANJE DEVOJKE U BEOGRADU: Izvukao je iz kola i mučki šutirao i udarao pesnicama po telu

Autor:

Vesti

19.07.2021

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ulici Dr Ivana Ribara, kraj Lidla, sinoć je muškarac brutalno pretukao ženu. Razbio joj mobilni telefon o glavu, udarao je rukama, nogama.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Nakon nekog vremena stigao je drugi automobil ali nije poznato da li poznaju nasilnika ili ne pošto je i vozača udario i napao. Dok je nesrećna devojka ležala na podu, pomahnitali muškarac vukao ju je ka autu dok se ona opirala pokušavajući da se odbrani od udaraca koje joj je zadavao.

Na kraju je devojka ipak ušla u auto ali je u tom trenutku na svu sreću stigla policija. Zahvaljujući momku koji se našao u blizini i izvukao napadača sa suvozačevog mesta i na taj način pomogao policiji da uhvati pomahnitalog vozača na vreme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

Podsetimo da su žene u poslednje vreme česta meta napada muškaraca a poslednji zabeleženi slučaj je onaj koji se desio u ulici Vojvode Stepe na Trošarini kada je mladić pretukao svoju devojku koja je od siline zadobijenih udaraca ostala nepomično da leži na podu dok je on nonšalantno ušao u svoj automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Brzom intervenciom policije, nasilnik je uhapšen i određeno mu je zadržavanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading