FIRMA DEJANA STANKOVIĆA GRADI KOMPLEKS NA SLAVIJI! Ruvarac: Želimo da napravimo simbol Beograda!

Autor: Republika

Vesti

22.06.2021

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Ruvarac, direktor kompanije "Stefial", koja je u vlasništvu bivšeg fudbalskog reprezentativca i aktuelnog trenera FK Crvena Zvezda, Dejana Stankovića, je investitor projekta na Slaviji.

RepublikaFoto: Starsport, Tanjug/S.Radovanović

Radi se o delu između Slavije i parka Manjež, gde je u planu gradnja ekskluzivnog i modernog stambeno-poslovnog objekta.

Direktor kompanije "Stefial" Dragan Ruvarac je za Republiku objasnio kako bi trebalo da izgleda budući objekat na Slaviji.

- To je potez na kojem se nalaze stari, trošni objekti i mi planiramo da tu izgradimo jedan ekskluzivan, reprezentativan objekat, koji će biti ukras i simbol Beograd. Radiće se sa najsavremenijim, ekološkim materijalima. Biće i mnogo zelenila u tom kompleksu - rekao je Ruvarac i dodao:

- Želimo da napravimo nešto što Beograd do sada nije imao. Raspisali smo, pod pokroviteljstvom Društva arhitekata Beograda, međunarodni konkurs, na kojem će učestvovati brojne svetske arhitekte. Biće izabran najbolji rad, pobednik će dobiti nagradu, a žiri će biti sastavljen od eminentnih inostranih i domaćih arhitekata - istakao je direktor kompanije "Stefial".

On je dodao da konkurs traje do početka oktobra.

- Planiran je stambeno-poslovni objekat. Svi parametri su dati društvu arhitekata Beograda. Sve je u njihovim rukama i želimo da napravimo nešto veoma reprezentativno. Veliki je odziv, a konkurs će trajati do početka oktobra. Biće to novo ruho Slavije. I predsednik Vučić je nedavno pričao o ovom projektu. Trudimo se da napravimo nešto što će ulepšati grad - istakao je Dragan Ruvarac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading