REŠENA NOVOBEOGRADSKA MISTERIJA: Evo ko je nedeljama crtao iksiće pored zvona i PLAŠIO stanovnike blokova!

Autor:

Vesti

15.04.2021

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj misterioznih znakova pored zvona kod ulaznih vrata stanova u novobeogradskim blokovima konačno je rešen.

RepublikaFoto: facebook.com/Blok45info

Stanovnici 44. i 45, ali i drugih novobeogradskih blokova nedeljama su bili uznemireni jer je neko iscrtanim iksićima obeležavao njihove domove, a pretpostavljalo se da iza svega najverovatnije stoje lopovi koji na taj način navodno tipuju stanove za pljačku.

Sada se pojavila objava na Fejsbuk grupi "Blok 45 INFO" kojom je rešena misterija simbola u Novom Beogradu, prenosi Mondo.

- Samo da prijavim da je danas rešena misterija "obeleženih stanova" koja je privukla toliko pažnje u proteklih nekoliko nedelja. Nikakvo 'tipovanje' za obijanje, male dece, usamljenih starica i slično nije u pitanju, pa čak ni siroti tehničari operatera kablovske TV i interneta, ništa sa zlom namerom zapravo - napisao je jedan Novobeograđanin.

Otkrio je da iza svega stoji radnik kurirske službe.

- Da čovek ne bi izgubio posao zbog naivnosti i 'praktičnosti' samo ću reći da je u pitanju jedna od kurirskih službi i obeležavanje kao dokaz šefu da je isporuka pokušana, ali da niko nije bio kod kuće, jer su se ljudi žalili da isporuka nije ni pokušana. Doneo čovek pošiljku danas i sve sam ispričao i opisao. Začudio se što nema "X" pored zvonceta, a siguran je da je ucrtao - napisao je u grupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading