NESTALA DANIJELA U BEOGRADU! Rođaci tvrde da je bila sa mužem kada joj se izgubio trag

Autor:

Vesti

15.04.2021

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Demonja (45) iz Bosne i Hercegovine nestala je prošlog petka 9. aprila, kako tvrdi njen bratanac, navodno na glavnoj autobuskoj stanici u Beogradu.

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen
Nestala Danijela Demonja

Prema najnovijim navodima, Danijelu je navodno jedan muškarac video u Pančevu u Prvomajskoj ulici, a njena porodica odmah je krenula tamo.

- Ona je krenula prošlog petka iz Bosne krenula ka Beogradu sa svojim mužem. Prema informacijama iz policija ona je prešla granicu oko 13.30 u petak. Međutim, on kada je stigao kod nas ispričao je šta joj se desilo, ali je sve jako sumnjivo. Rekao je da ju je izgubio dok je otišao do toaleta, posle toga je nije video - rekao je za Kurir njen bratanac.

Kako nam je on još ispričao, juče je njenoj porodici javljeno da je navodno Danijela viđena na okretnici autobusa u Braće Jerkovića.

- Ta žena mi je rekla da je videla neku ženu koja bi odgovarala opisu Danijele. Mi smo odmah alarmirali policiju i ja sam krenuo tamo, međutim nismo je pronašli - rekao je njen bratanac.

Inače, Danijelin muž vratio se u Bosnu, a njena porodica iz Srbije i dalje traga za njom...

- Sve mi je jako sumnjivo. Ona nije imala telefon uopšte. Takođe imala je zdravstvenih problema, pa se sad plašimo da to možda nije uzrok njenog nestanka. Da joj se negde slošilo... Svuda po Beogradu smo je tražili... - priča njen bratanac u neverici.

Porodica apeluje na sve građane ukoliko je vide da jave policiji, ili na broj telefona 062/44 87 54. Prilikom nestanka, Danijela je na sebi imala plavu jaknu i crno - narandžastu torbu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading