Vesić: Od sutra u 6.00 mogu da rade bašte

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

04.04.2021

20:10

Na osnovu Naredbe ministra zdravlja o radnom vremenu i prostornim ograničenjima za vreme nepovoljne epidemiološke situacije tokom trajanja zarazne bolesti COVID-19 koja je doneta danas, Gradski štab za vanredne situacije upravo je usvojio odluku da od sutra na teritoriji Grada Beograda mogu da rade bašte ugostiteljskih objekata do 22 sata, saopštio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

facebook.com/Goran Vesić
Goran Vesić

Vesić je na svom Fejsbuk nalogu napisao da je Grad Beograd propisao da od sutra ujutru ugostitelji mogu da vrše ugostiteljske usluge na otvorenom pod uslovima da korisnici usluga moraju nositi zaštitne maske sve vreme boravka u objektu kada ne konzumiraju hranu ili piće.

ГРАДСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ ДОНЕО ОДЛУКУ ДА ОД СУТРА УЈУТРУ РАДЕ БАШТЕ УГОСТИТЕЉСКИХ ОБЈЕКАТА На основу Наредбе... Posted by Горан Весић on Sunday, 4 April 2021Kako je dodao, propisano je da zaposleni moraju da nose zaštine maske, naročito prilikom pripreme hrane i pića i usluživanja, da za stolom ne može da sedi više od pet osoba, da se ne može se izvoditi muzičko-scenski program uživo (tzv. živa muzika) i da je radno vreme svakog dana od 6 do 22.

Komentari (0)

Loading