TV STUDIO B DODELJUJE VAŽNO PRIZNANJE: Doktorka Marija Zdravković je NAJBEOGRAĐANKA!

Autor: Republika

Vesti

01.04.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobitnica 15. priznanja "Najbeograđanka" po izboru RTV Studio B je doktorka Marija Zdravković, direktorka KBC Bežanijska kosa.

RepublikaFoto: Tanjug
Marija Zdravković

Rođena Beograđanka, završila Gimnaziju „Sveti Sava“ kao đak generacije i Medicinski fakultet u Beogradu kao student generacije, doktor nauka, viši naučni saradnik.

Na KBC Bežanijska kosa kao internista-kardiolog radi od 1999, direktorka KBC „Bežanijska kosa“ 

je od 2014. godine, Dobitnica je Povelje Srpskog lekarskog društva, nagrade Medicinskog fakulteta i -počasna građanka Zemuna.

- Studio B dodeljuje priznanje Najbeograđanka u znak zahvalnosti njoj lično, ali i svim medicinskim i nemedicinskim radnicima u KBC Bežanisjka kosa, za časno i predano obavljanje dužnosti i herojsku borbu za zdravlje hiljada ljudi zarazenih korona virusom u Beogradu - navodi se u saopštenju.

Studio B svim lekarima, sestrama i tehničarima u zdravstvu Srbije upućuje podršku i divljenje za profesionalan rad, humanost i izuzetne napore u spasavanju zivota obolelih u pandemiji kovida 19. 

Simbolično, specijalne povelje Studija B, u ime svih svojih kolega primiće Tijana Miovčić, načelnica tehničke službe i Jovanka Rušić Ješić, glavna sestra KBC Bezanijska Kosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading