(VIDEO) TRANSFER BLAMA NASRED PARKINGA BEOGRADSKOG TRŽNOG CENTRA: Devojka naočigled kamera gurala rampu da bi izašla iz GARAŽE u suprotnom smeru?!

Autor: Republika.rs

Vesti

23.03.2021

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka je uspela da zaprepasti internet svojom nesposobnošću da izađe sa parkinga

RepublikaFoto: printscreen
Devojka u svađi sa rampom

Dešava se svima da ponekada ne uspemo iz prve da pronađemo svoj automobil na velikom parkingu ili u garaži, desi se čak da ako ne poznajemo "mesto" lutamo neko vreme ne bismo li našli izlaz, ali ovo je zaista neverovatno!


Naime, jedna devojka u Beogradu snimljena je kako uporno pokušava da izađe sa parkinga na pogrešnu stranu, tačnije pokušavala je kolima da nekako zaobiđe rampu i ako je na samo 5 metara dalje izlaz bez iste.

 

Na sreću odustala je od scena iz akcionih filmova pa nije razbila rampu kolima, ali je bila na dobrom putu. Postavlja se pitanje da li je devojka bila pod uticajem nekih opijata, ali zaista nekog pametnog objašnjenja za ovaj snimak nema.

Verujemo da s obzirom da je glavna tema na internetu, više neće ulaziti u sukobe sa rampama, od sada će izbegavati sve "komplikovane" ulaze i izlaze.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading