(FOTO) UDAR NA BAHATE INVESTITORE: Krenulo rušenje nelegalnog objekta na Krunskoj 79!

Autor: Republika

Vesti

09.02.2021

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa reči na dela!

RepublikaFoto: Republika
Nikome se ne gleda kroz prste: Radnici ruše nelegalni deo objekta

Bahatim investitorima koji zidaju bez neophodnih dozvola u prestonici nema mesta, glavna je poruka koju su gradske vlasti danas poslale u javnost, pošto je krenulo rušenje nadograđenog dela zgrade u Krunskoj ulici 79, otkriva Republika!

RepublikaFoto: Republika

- Ovim hoćemo da pošaljemo poruku svim investitorima koji bi da zidaju i nadograđuju kako im se prohte. Za takve nećemo imati sluha! Nulta tolerancija - kaže naš izvor upoznat sa celim slučajem.

Inače, Srpski telegraf i Republika već su pisali o investitoru na objektu u ovoj ulici protiv koga je podneta je krivična prijava zbog krivičnog dela građenje bez građevinske dozvole.

RepublikaFoto: Republika

O tom slučaju nedavno se i oglasio i Sekretarijat za građevinske poslove koji je krajem septembra 2019. godine zatvorio ovo gradilište.

Tada je, podsetimo, inspekcijskoma nadzorom utvrđeno da je investitor odstupio od Rešenja o odobrenju za izvođenje građevinskih radova na investicionom održavanju krovnog pokrivača i fasade.

- Imajući u vidu da je investitor posedovao navedeno rešenje, a kako je na terenu uočeno nadziđivanje objekta, građevinska inspekcija je odmah inicirala postupak i obavestila nadležni organ Opštine Vračar, koji je poništio rešenje kojim se investitoru odobrava investiciono održavanje - navedeno je tada u saopštenju objavljenom na sajtu Grada Beograda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading