SUTRA od 4 sata ujutru POTPUNO NOVA SLAVIJA!

Autor: b92.net, Republika

Vesti

15.11.2017

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon radova koji su trajali gotovo pet meseci, 16. novembra u 4 sata ujutru biće pušten saobraćaj u Ruzveltovoj ulici, Bulevaru oslobođenja i na Trgu Slavija.

RepublikaFoto: twitter.com/LEAD‏
Fontana na Slaviji je nakon četiri meseca pauze ponovo u funkciji, samo što su vodeni skokovi niski i bez pratnje muzičkih ili svetlosnih elemenata

Saobraćajnice će nakon rekonstrukcije biti funkcionalnije i bezbednije, pa se strpljenje Beograđana zbog velikih zastoja i gužvi isplatilo.

Pešački prelazi su pomereni, pa će veće rastojanje obezbediti rasterećenje saobraćaja, a nove iscrtane zebre su bezbednije. Najdalje je premeštena "zebra" u Ulici kralja Milana, a radi bezbednosti svih učesnika u saobraćaju ovaj pešački prelaz dobio je i semafor. 


Fontana na Slaviji je nakon četiri meseca pauze ponovo u funkciji, samo što su vodeni skokovi niski i bez pratnje muzičkih ili svetlosnih elemenata. 



Sa puštanjem saobraćaja u ovim ulicama i fontana će opet raditi u punom sjaju. 

Podsetimo, radovi na rekonstrukciji Trga Slavija i Bulevara oslobođenja trebalo je, prema prvim najavama, da budu završeni 22. oktobra. 


Uređenje Slavije je, pored rekonstrukcije saobraćajnice, podrazumevalo i uređenje prostora ispred zgrade Narodne banke Srbije, a uređeni plato će predstavljati svojevrstan vidikovac ka novoizgrađenoj fontani u centru kružnog toka. 



Naredne godine u Beogradu se očekuju "veliki radovi", poput rekonstrukcije Ulice kneza Miloša, Trga republike, četiri garaže, ceo potez od Ruzveltove ulice do Ulice cara Dušana, 27. marta, Kraljice Marije, kao i Džordža Vašingtona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading