PREDSEDNICA OPŠTINE VOŽDOVAC ZGROŽENA JEZIVIM SCENAMA IZ VRTIĆA: Nadležni organi hitno da reaguju!

Autor: Republika

Vesti

20.01.2021

22:05

Predsednica beogradske opštine Voždovac hitno je reagovala nakon objavljivanja užasniih scena u privatnom vrtiću "Zamak".

TV HAPPY/printskrin
Ivana Tomić Ilić

Ivana Tomić Ilić je uputila podršku roditeljima čije dete je stigmatizovano i maltretirano, te pozvala nadležne da hitno reaguju.

Njenu objavu prenosimo u celosti:

- Prvo, želim da uputim punu podršku roditeljima dečaka koji je doživeo maltretiranje i stigmatizaciju od strane neodgovorne vaspitačice, ukoliko su navodi tačni. Oni su sigurno najzabrinutiji i prestrašeni činjenicom da su svoje dete, sa puno poverenja, ostavili u vrtiću na čuvanje, a doživeli su da im dete bude zlostavljano i zanemareno.

Umesto posebne nege i pažnje za dete sa autizmom, koje pružaju druge vaspitačice u privatnim i državnim vrtićima na Voždovcu i uz puno ljubavi ali i stručnosti se ophode prema svoj deci, u ovom slučaju svedočimo jezivim scenama. Kao majka sam iskreno potrešena navodima o dešavanjima u privatnom vrtiću „Zamak“, objavljenim na portalu republika  i pozivam nadležene da što pre reaguju i sprovedu nadzor nad radom ove ustanove.

Pozivam takođe i roditelje, ukoliko im je potrebna pravna ili psihološka podrška da mi se jave, jer kao predsednica Opštine ali i kao majka imam veliku potrebu da budem uz njih i pomognem im da ovu traumu prevaziđu na najbezbolniji mogući način - piše predsednica GO Voždovac.

 

 

ИВАНА ТОМИЋ ИЛИЋ ПОЗИВА НАДЛЕЖНЕ ОРГАНЕ ДА БРЗО РЕАГУЈУ Прво, желим да упутим пуну подршку родитељима дечака који је... Posted by Градска oпштина Вождовац / Opština Voždovac on Wednesday, January 20, 2021

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Stepa

21.01.2021 00:54

A kada ce biti uhapsen narko diler vojkan krstic koji je tukao i samarao ljude gore u kumodrazu zarad svoje divlje deponije. Molimo nadlezne da reaguju

Pucnjava

22.01.2021 00:24

Predsednice, hajde prvo da resimo slucaj kada je opstinski kriminalac i narkodiler Vojkan Krstic pucao rafalno iz kalasnjikova u skolskom dvoristu osnovne skole u Kumodrazu za vreme velikog odmora i gde su sva deca zalegala da spasu svoje tek pocete zivote.....narod sve pamti, ne zaboravlja, cekamo pravdu....