(VIDEO) OZBILJAN PSIHOPATA: Iz čista mira TUKAO štene dok se nije ONESVESTILO, dete gledalo i VRIŠTALO!

Autor:

Vesti

06.01.2021

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlostavljanje životinja je, po svemu sudeći, nažalost postalo svakodnevnica, a neki monstrumi to rade čak i na Badnji dan!

RepublikaFoto: instagram.com/pokretlevijatan

Naime, u Deligradskoj ulici danas oko 12 časova neidentifikovani muškarac je pretukao tromesečno štene i to pred očima prolaznice i njenog deteta. On je psa zlostavljao, šutirao u glavu i gde god je stigao, a nesrećna životinja je cvilela dok se u jednom trenutku nije samo izvrnula i ostala da leži na trotoaru!

Nakon toga, ovaj "čovek" ga je još jednom šutnuo, a onda je, kako su svedoci rekli medijima, naišla žena sa svojim detetom koje je od užasnog prizora počelo da vrišti. Monstrum se zatim mirno pokupio i nastavio da šeta ka Slaviji sa rukama u džepovima.

 

 

- Žena koja je vozila dete u kolicima nas je pozvala da izađemo i mi smo to videli. Ne znamo ko je to uradio, ali ovde postoje kamere i zvali smo SUP - rekla je sagovornica medijima.

Druga sagovornica kaže da je "slučaj prijavila policiji, jer je nešto ovako od pre nekoliko godina krivično delo".

- Makar prijava na N. N. lice, pa ćemo videti proceduru - kaže ona.

- U centru grada takve monstruozne stvari... To može da se desi bilo gde, ali ovde je moguće naći počinioca i pokrenuti mehanizme države - zaključila je.

Podsetimo, Krivični zakonik (čl.269) za ubijanje, mučenje i zlostavljanje životinja predviđa do dve godine zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading