(VIDEO) KAKO SE PRELAZI NOVI PEŠAČKI U CENTRU? Zasad se pokazao dobro, ali sutra ga zbog JEDNOG problema čeka pravi test!

Autor: Kurir, Republika

Vesti

13.12.2020

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima Beograđani pričaju o novom dijagonalnom pešačkom prelazu kod Doma omladine. Mnogi su očekivali čudo, ali to i jeste. Ipak, svakog čuda tri dana dosta, ali zasad su Beograđani zadovoljni.

RepublikaFoto: Printskrin:Youtube/Belgrade City

Svi koji često prelaze ovuda znaju muku kad treba od Doma omladine stići do "Staklenca", semafori se često zatvaraju naizmenično, pa treba imati saobraćajne sreće, iako niste vozač već pešak.

Iako su mnogi očekivali da čarobni štapić reguliše vozila, u suštini sve je mnogo jednostavnije. Naime, svi semafori se zaustave na 30 sekundi, dok se pešaci za to vreme kreću.

Svi koji su prelazili tokom vikenda su zadovoljni. Međutim, pravi test stiže već sutra, prvog radnog dana. Naime, poznate su gužve u tunelu, naročto na izlasku iz tunela. Kako će se nova pravila odraziti na gužve u špicevima videćemo uskoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading