VESIĆ SE ZAHVALIO BEOGRAĐANIMA: Svih 10.046 predloga za budžet analizirano, čekajte odgovor od Grada

Autor: Republika

Vesti

01.12.2020

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić danas se putem svog "Fejsbuk" profila zahvalio građanima Beograda na upućenim predlozima za budžet grada za 2021. godinu.

RepublikaFoto: Fejsbuk/printscreen

Kako je istakao, svi predlozi, njih 10.046, klasifikovani su po oblastima.

- Narednih sedam dana Grad Beograd će analizirati sve predloge koje smo dobili i svako ko je uložio napor da uputi predlog dobiće odgovor od Grada. Neke predloge sigurno ćemo moći odmah da uvrstimo u budžet grada za 2021. godinu i obavestićemo javnost šta smo prihvatili. Da bi se neki predlozi realizovali neophodno je da se se sprovedu prethodne radnje kao što su projektovanje i planiranje da bi narednih godina mogli da se realizuju. One koji su dali takve predloge obavestićemo o tome kojom dinamikom će biti realizovani - napisao je Vesić.

 

https://www.facebook.com/Goran.Vesic.zvanicna.stranica/posts/4040390665988809

Neke predloge je, kako je naveo, nemoguće realizovati i oni koji su ih predložili biće obavešćeni zašto to ne može da se uradi.

 

Хвала Београђанкама и Београђанима као и удружењима грађана на предлозима за буџет града за 2021. годину. Свих 10.046... Posted by Горан Весић on Tuesday, December 1, 2020

 

- Predloge iz nadležnosti drugih državnih organa prosledićemo njima na dalje postupanje. Prošle godine u javnoj raspravi je učestvovalo oko tri hiljade građanki i građana, a ove godine više od deset hiljada. Verujem da će naredne godine još više Beograđanki i Beograđana učestvovati u ovom procesu
Razumem da neki ljudi ne veruju da bilo ko čita predloge građana, ali uveravam vas da će u Beogradu svaki vaš predlog biti pažljivo razmotren. Obećavam građankama i građanima Beograda da ćemo već u januaru objaviti "Vodič kroz budžet" u kome ćemo objasniti kako će biti potrošen svaki dinar. Tako radi Beograd! - napisao je Goran Vesić.

 

Više o predlozima pročitajte ovde.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading