SPREMITE SE: Izmenjen režim gradskog saobraćaja u Borči i Rakovici

Autor: Tanjug

Vesti

07.11.2017

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog radova na menjanju i postavljanju novog asfaltnog zastora, biće izmenjen saobraćaj u Borči.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Izmenjen režim saobraćaja u Rakovici i Borči

"Štrabag" će izvoditi na delu trotoara i kolovoza u Ulici Ivana Milutinovića, između Valjevskog odreda do Trga oslobođenja od utorka 07.11.2017. godine do 13.11.2017. godine.

Vozila sa linije 104, u oba smera, saobraćaće: Zrenjaninski put – Ivana Milutinovića – Valjevskog odreda – JNA – Trg oslobođenja – Ustavska i dalje redovnom trasom, a privremeno se ukidaju stajališta:

"Sonje Marinković", u oba smera i "Valjevskog odreda", u smeru ka Crvenki.

Privremeno se uspostavlja stajalište na Trgu oslobođenja, 40 metara, posle raskrsnice sa Ulicom Ivana Milutinovića i Ustavskom, u smeru ka Omladinskom stadionu.

Zbog radova na Kružnom putu Kijevo u zoni raskrsnice sa ulicom Mahmuta Bušatlije, koje će izvoditi JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" u periodu od 06.11.2017. do 13.11.2017. godine, menja se režim rada linije JGP-a na sledeći način:

- vozila sa linije 54 u oba smera će saobraćati: Miška Kranjca - Pilota Mihaila Petrovića – Marička - Slavka Rodića – Kneževačka - 17. oktobra - Dimitrija Vučenova – Rasinska - 11. krajiške divizije - Ibarska magistrala - Avalska i dalje redovnom trasom.

Privremeno se ukidaju stajališta u oba smera: "Miška Kranjca", "Ulica oslobođenja", "Kneževac", "Vijadukt", "Usek" i "Petlovo brdo".

Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading