NA INICIJATIVU GRAĐANA! Na Savskom vencu zasađeno drveće: Predsednik opštine poručio da će nastaviti odgovorno da rade svoj posao

Autor: Republika

Vesti

06.11.2020

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na inicijativu građana iz Brzakove ulice, danas su posađena stabla lipe na prostoru između Bulevara vojvode Mišića i Ulice Milovana Glišića na Senjaku. U jesenjoj akciji sadnje drveća učestvovali su predsednik Gradske opštine Savski venac Miloš Vidović i članovi Veća zajedno sa građanima Savskog venca.

RepublikaFoto: savskivenac.rs

Miloš Vidović je naveo da je ovo samo jedna u nizu akcija ozelenjavanja koja je u proteklih godinu dana realizovana na opštini Savski venac.

-Krajem prošle godine zasadili smo preko 40 novih platana na Dedinju i Maleškom brdu. Vođeni idejom da ovakvom akcijom podignemo svest o važnosti očuvanja životne sredine, želeli smo da sopstvenim primerom utičemo na druge jer svako zasađeno drvo ima neprocenjivu važnost u očuvanju zdravlja i poboljšanju kvaliteta života. Nastavićemo sa sličnim aktivnostima i u budućnosti, kako bi naša opština bila bolje i zdravije mesto za život - rekao je Vidović.

Predsednik opštine je podsetio da je u toku i akcija uređenja urbanih džepova na teritoriji opštine i dodao da je nekoliko lokacija u skladu sa predlozima građana već dobilo novi izgled.

RepublikaFoto: savskivenac.rs

- Nastavićemo odgovorno da radimo svoj posao kako bi naša opština mogla da se ponosi velikim brojem kvalitetno uređenih zelenih površina. Želimo da u taj proces uključimo što veći broj sugrađana jer smo u tom zajedničkom projektu partneri –  naveo je Vidović.

Predloge za uređenje urbanih džepova na teritoriji opštine, građani Savskog venca mogu da pošalju na i-mejl adresu: zamojkraj@savskivenac.rs. U prijavi je potrebno navesti kontakt telefon i adresu lokacije koju je potrebno urediti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading