BRZO I LAKO DO OZAKONJENJA IMOVINE U OPŠTINI VOŽDOVAC

Autor: Republika

Vesti

02.11.2020

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Uvidevši potrebe građana, otvorili smo Šalter za ozakonjenje odnosno legalizaciju objekata i tako je GO Voždovac postala prva beogradska Opština koja pruža ove usluge građanima", objavila je predsednica Opštine Voždovac na sajtu vozdovac.rs.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

"Posle gotovo dvadeset godina Voždovčani mogu da urede svoje imovinsko-pravne odnose, uredno upišu i raspolažu svojom imovinom u vidu prometovanja nepokretnosti, zalaganja kod banaka i dr. Šalter omogućava brzo i efikasno rešavanje svih predmeta, a među njima su i predmeti zaostali iz 2003. godine. Cilj je da svaki građanin ozakoni svoju imovinu bez poteškoća i dugog čekanja", istakla je predsednica Opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić.

Pozivamo Voždovčane da nam se za informacije o ozakonjenju objekata obrate u skladu sa preporučenim merama pozivom na telefon : 011/244-7867.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading