(FOTO) ĐILASOVCI NIKAKO DA PRIZNAJU: Opozicija TEŠKOM MUKOM hvali otvaranje platoa Raše Popova

Autor: Republika

Vesti

15.10.2020

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni novinar RTS-a Raša Popov dobio je svoj plato u ulici 27. marta. Beograđani su oduševljeno reagovali na takvzu inicijativu vlasti, pa čak i opozicionari teškom mukom.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Spomenik Raši Popovu

Gradski menadžer Goran Vesić je ponovo učinio još jedan potez koji je doprineo lepoti metropole kakva je Beograd. Šta više, đilasovci su na jedvite jade izustili da im se taj potez vlasti dopada:

- Beograd se uređuje za sve Beograđanke i Beograđane i nikada ne delimo ljude na “naše” i “njihove”. Svi se radujemo novom platou Raše Popova. Drago mi je što se ovaj plato sviđa i našim političkim protivnicima. Odnosno kako bi to oni rekli “đasvi” im se. Lepo je što im se “đasvi”, ali nikako da kažu da su za ovaj urbani džep zaslužni Aleksandar Vučić i Goran Vesić. To nikako da izuste jer se ne uklapa u kampanju mržnje i stereotipe koje stvaraju. A kada su na mestu ovog urbanog džepa bili kiosci u kojima su se prodavale pljeskavice dok je Beogradom vladao njihov šef Đilas tada im se to “đasvilo”. Bilo je vreme da nešto priznaju. Kako bi rekli u crtanom filmu “ako ne možeš da ih pobediš ti im se pridruži" - napisao je Vesić.

 

Београд се уређује за све Београђанке и Београђане и никада не делимо људе на “наше” и “њихове”. Сви се радујемо новом...

Posted by Горан Весић on Thursday, October 15, 2020

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading