Gradski odbor SNS: ĐILASOVCIMA JE BEOGRAD SAMO KRUG DVOJKE, ŽELE JEDINO DA SE DOKOPAJU VLASTI

Autor: Republika

Vesti

14.10.2020

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje koje se svakodnevno nameće, nakon nekog saopštenja predstavnika Đilasovog Saveza, jeste da li su neobavešteni ili su samo zlonamerni.

RepublikaFoto: Tanjug
Dragan Đilas

Tako je i danas sa izjavom Narodne stranke. 

Krajnje je licemerno da oni za koje je Beograd bio samo krug dvojke, koji su građane delili na građane prvog i drugog reda, koji nisu znali na karti da pokažu gde je Grocka, a kamo li Kaluđerica, danas izražavaju brigu za to naselje. 

Da su zaista posvećeni razvoju Beograda, da prate dešavanja, znali bi da su u završnoj fazi pregovori sa EIB-om oko izgradnje kompletne kanalizacije u Kaluđerici, sa prečistačem za preradu otpadnih voda. 

Sa istim onim EIB-om od koga su Đilasovci uzimali novac za lickanje ulica u centru grada, odgovorna vlast danas pregovara za izgradnju kanalizacione mreže i time rešava problem građana. 

Da ne misle samo na vlast i privilegiju, već da iskreno mare za Beograd i Beograđane znali bi da se trenutno radi na regionalnom vodovodu Makiš–Mladenovac, koji će meštanima omogućiti redovno vodosnabdevanje, koje Đilas nije bio sposoban da im omogući. 

 

Da Đilasovci razmišljaju o bilo čemu drugom osim kako da se dočepaju vlasti, znali bi da se upravo u Kaluđerici završavaju pristupne saobraćajnice i parking za groblje, znali bi da se upravo vlast predvođena Srpskom naprednom strankom brine o svakom građaninu, svakoj opštini i svakom naselju čineći Beograd boljim i lepšim mestom za život svih ljudi, ma gde da žive i to je ono što pravi jasnu razliku između odgovornih, posvećenih i marljivih ljudi iz Srpske napredne stranke i Đilasovih lešinara koji gledaju samo kako da zadovolje vlastite interese i pohlepu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Ana

14.10.2020 16:59

Na ovakav nacin se nikada nece dokopati vlasti! Zna se na koji nacin se dolazi do vlasti, a s obzirom na to da ih narod ne voli, tu su gde i treba da budu, na dnu drustvene lestvice!

Dejana

14.10.2020 17:42

Djilas i ekipa gledaju samo licni profit i interes.

Dejo

14.10.2020 17:54

To što Đilasa radi prevršilo je svaku meru preterao je sa ovakvim bahatim ponašanjem. On je dno dna. NJemu je samo cilj kako da što više novca ukrade ništa pametno nikad nije uradio za ovu zemlju.

Jovan

14.10.2020 17:55

Treba da ga bude sramota to što radi. Nemam reči za takvog čoveka dovoljno je se on pokazao kakav je i šta su mu namere.