Vesić razmontirao bulumentu kritičara: Propala glumica, uličar voditelj i lažni urednik pucaju u prazno

Autor:

Vesti

28.09.2020

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić osvrnuo se na nedavnu emisiju "Utisak nedelje" u kojoj je brutalno, bez argumenata kritikovan i napadan njegov dosadašnji rad.

RepublikaFoto: Grad Beograd
Goran Vesić

Gosti Olivere Bećković, a i sama voditeljka emisije nisu mogli da započnu nijedan smislen razgovor, a da se ne pomene ime Gorana Vesića. U toku razgovora, on je pomenut čak 20 puta. Valjda zato da bi neutemeljena kritika dobila na snazi?!

Ovakve prizemne prozivke uopšte ne pogađaju Gorana Vesića jer dolaze od propale glumice, uličara u ulozi voditelja i lažnog urednika nedeljnih džuboks novina.

 

 

 

- Kako to izgleda kada emisiju naprave propala glumica Opreletovanija Bećković, uličar u ulozi voditelja Ivan Ivanović, lažni urednik nedeljne džuboks novine koja objavljuje sve što Đilas traži Milan Ćulibrk i veliki protivnik naše vlasti Nebojša Romčević koji se žali na slobodu medija, a njegova serija koju sponzoriše državni Telekom emituje se na državnoj televiziji RTS! Sve prevara do prevare. Neka me slobodno napadaju, ne bojim se njihovih tajkunskih medija, svaki dan svog života posvetio sam borbi za dobrobit građana Beograda i Srbije. Njihovi napadi za mene su potvrda da radim ispravnu stvar i dodatno me motivišu da nastavim da raskrinkavam njihovo licemerje, umišljenost i lažni elitizam. Postoji jasna razlika između njih i mene. Oni mene napadaju jer za to dobijaju pare od Đilasa, a ja, kao što je podrugljivo rekao Romčević, verujem u politiku i viziju predsednika Aleksandra Vučića i spreman sam da se za nju borim do poslednjeg daha. Toga se ne stidim, već se time ponosim - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

 

 

 

Brojni komentatori na društvenim mrežama izrazili su svoje ogorčenje zbog toga što Gorana Vesića kritikuju ljudi koji svojim radom pokazuju da nisu sposobni da građanima Srbije pruže kvalitetniji život.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading