(FOTO) SRBIJA JE OVO ČEKALA! Bojsi se obratio Vesiću i zapalio društvene mreže!

Autor:

Vesti

21.09.2020

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Džon Čalis, čuveni Bojsi iz popularne TV serije "Mućke", oglasio se na svom Tviter profilu i zahvalio zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću na poslatom poklonu.

RepublikaFoto: youtube.com/Blic
Džon Čalis

On se u svojoj objavi zahvalio Goranu Vesiću na poslatoj knjizi o Beogradu. Navodi da je uživao u poseti Srbiji i raduje se ponovnom dolasku u Beograd u budućnosti.

 

 

Goran Vesić se nakon toga oglasio na Fejsbuku i zahvalio Bojsiju na poseti Beogradu i promociji grada u Velikoj Britaniji i svetu. Istakao je da je Čalisu poklonio knjigu "Priče o Beogradu" na engleskom jeziku kako bi se još bolje upoznao sa istorijom Beograda i njegovim ljudima koji su uvek fascinirali i magnetski privlačili prijatelje iz sveta.

- Svaki stranac koji je imao sreće da makar jednom poseti Beograd, uvek mu se rado vraćao - navodi Vesić.

 

Захвалан сам Џону Чалису, човеку који је глумио лик Бојсија у серији Мућке, на посети Београду и промоцији нашег града у... Posted by Горан Весић on Monday, September 21, 2020

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading